10000 KM HIZLA SON SÜRAT TOKAT’I 60 DERECE İLE YAKACAK

Bunaltıcı sıcaklıkların ardından serin hava etkili olurken, hafta başı için uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava durumu raporuna göre sıcaklıkların ülkemiz genelinde biraz artacağı, hafta başından itibaren iç ve batı bölgelerde yer yer mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava durumu raporuna göre cuma günü […]

Bunaltıcı sıcaklıkların ardından serin hava etkili olurken, hafta başı için uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava durumu raporuna göre sıcaklıkların ülkemiz genelinde biraz artacağı, hafta başından itibaren iç ve batı bölgelerde yer yer mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava durumu raporuna göre cuma günü Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Erzurum ile Trabzon, Giresun ve Ordu’da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeydoğusu ve Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Erzurum’un kuzey ve doğu çevreleri ile Trabzon, Giresun ve Ordu’nun iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Exit mobile version