1977 MODEL KLASİK ARACA HAYAT VERDİ ŞİMDİ DEĞER BİÇEMİYOR

Tokat’ın Niksar ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Muhammet Candar, sahip olduğu 1977 model Mercedes W123 klasik arabasına paha biçemiyor. Trabzon Vakfıkebir’den aldığı bu klasik araca büyük bir özenle bakım yapan Candar, sadece mekanik aksamı için 68 bin TL harcadığını belirtti. Uzun süre kullanılmayan aracı adeta yeniden hayata döndüren genç sanayici, klasik otomobil tutkusunu Niksar Sanayi Sitesi’nde […]

Tokat’ın Niksar ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Muhammet Candar, sahip olduğu 1977 model Mercedes W123 klasik arabasına paha biçemiyor. Trabzon Vakfıkebir’den aldığı bu klasik araca büyük bir özenle bakım yapan Candar, sadece mekanik aksamı için 68 bin TL harcadığını belirtti. Uzun süre kullanılmayan aracı adeta yeniden hayata döndüren genç sanayici, klasik otomobil tutkusunu Niksar Sanayi Sitesi’nde yaşıyor.

Muhammet Candar, klasik araçlara olan ilgisiyle dikkat çekiyor. 1977 model Mercedes W123 aracı için yaptığı yatırımlar, bu tutkunun ne kadar derin olduğunu gösteriyor. Candar, aracını Vakfıkebir’den satın aldıktan sonra detaylı bir restorasyon sürecine girmiş. “Bu aracı tekrar yollara döndürmek benim için büyük bir zevkti,” diyen Candar, klasik otomobillere olan sevgisini dile getirdi.Muhammet Candar, Niksar Sanayi Sitesi’nde çalışarak bu tutkusunu mesleğiyle birleştiriyor. Klasik aracı için yaptığı çalışmalar, sanayi sitesinde de ilgiyle takip ediliyor. Candar, “Klasik araçlarla uğraşmak, geçmişin izlerini yaşatmak ve onları tekrar yollara döndürmek benim için çok önemli,” dedi.

(ÖZEL HABER)

Exit mobile version