2025 YILI “TANK” TESLİM YILI OLACAK!

Türkiye Savunma Sanayisinde önemli hamleler yaparken, Savunma silahları yanında saldırı araçlarınında üretilmesine ciddi katkılar sağlıyor. ABD ve AB ülkelerinin Türkiye’ye karlı uyguladıkları Silah Sanayi ürünlerinde ambargo nedeniyle Hükümet Devlet bünyesinde ve özel sektörde Savunma ve saldırı araçlarının yapılmasına imkan sağladı. Özel sektörün güçlü kuruluşları arasında olan Tosyalı Holding 2025 yılında ALTAY Tank’ını üretim teslim edeceğini […]

Türkiye Savunma Sanayisinde önemli hamleler yaparken, Savunma silahları yanında saldırı araçlarınında üretilmesine ciddi katkılar sağlıyor.

ABD ve AB ülkelerinin Türkiye’ye karlı uyguladıkları Silah Sanayi ürünlerinde ambargo nedeniyle Hükümet Devlet bünyesinde ve özel sektörde Savunma ve saldırı araçlarının yapılmasına imkan sağladı.

Özel sektörün güçlü kuruluşları arasında olan Tosyalı Holding 2025 yılında ALTAY Tank’ını üretim teslim edeceğini açıkladı.

Tosyalı Holding ve BMC Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı; “Geleceğin bütün olası teknolojileri Yeni ALTAY tankımızda var.

2025 sonuna doğru hem tank fabrikamız bütün birimleriyle bitmiş olacak hem de ilk tanklar üretilmiş olarak kuvvetlerimize teslim edilecek.” Açıklaması yapıldı.

 

#BMC

#ALTAY

Exit mobile version