PEGASUS’TAN TOKAT’I UÇURAN KAMPANYA;SADECE 1 EURO

Pegasus, tatil planlarına henüz

Pegasus, tatil planlarına henüz karar veremeyenler için kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. Sadece 1 Euro’ya uçak bileti fırsatını başlatan şirket, yeni açılan hatları için bu özel promosyonu sınırlı bir süre için geçerli kılıyor.

Pegasus Havayolları, İstanbul’un önemli hava limanlarından biri olan Sabiha Gökçen’den, İskoçya’nın tarihi ve kültürel başkenti Edinburgh’a uçuş ağını genişlettiğini duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, bu yeni rotanın biletlerinin 10 Mayıs’tan itibaren 16 Mayıs’a kadar sürecek özel bir promosyon kapsamında satışa çıkacağı belirtildi.

2.500 KOLTUKLA SINIRLI OLACAK

Pegasus Hava Yolları’nın üst düzey yöneticisi Onur Dedeköylü, Türkiye’nin turizm sektörüne olan katkılarını artırmak amacıyla yeni uluslararası uçuş güzergahları eklemeye devam ettiklerini ifade etti. Dedeköylü, “Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte İstanbul’dan Edinburgh’a yapılacak uçuşlarla iki şehri birleştirmenin heyecanını yaşıyoruz ve bu hizmeti müşterilerimize çok cazip fiyatlarla sunabilmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Pegasus, İskoçya’nın başkenti Edinburgh’a, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftada iki kez gerçekleştireceği uçuşlarla ilk defa bir uçuş noktası açmış olacak. Bu yeni rota için ilk uçuş 27 Haziran tarihinde yapılacak. Kampanya kapsamında sunulan biletler, vergiler dışında bir eurodan başlayan fiyatlarla ve sınırlı sayıda 2.500 koltuk için geçerli olacak.

EDİNBURGH UÇUŞLARI NE ZAMAN?

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Edinburgh Havalimanı arasında haftada iki gün, perşembe ve pazar günleri karşılıklı seferler icra edilecektir. Sabiha Gökçen’den kalkışlar 11.40’ta, Edinburgh’dan ise dönüşler 15.30’da gerçekleşecektir. Kampanya sonrası biletler, vergiler hariç 49,99 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.