KASTAMONU,YOZGAT,KIRIKKALE VE TOKAT’A ÖNEMLİ UYARI

Yol Durumu ve Kapalı

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni

 

1             İzmir-Çeşme Otoyolunun Urla Kavşağı Çeşme istikameti 25.27.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sağ ve emniyet şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım sol ve orta şeritten sağlanmaktadır. (01.07.2024-10.07.2024)

2             Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı Kesimi 1-5.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (25.06.2024-10.08.2024)

3             Anadolu Otoyolunun Bolu (Doğu) Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı Kesimi 11-13.km.leri arasında (Ankara istikameti) üstyapı onarım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (1 şerit İstanbul, 2 Şerit Ankara istikameti açık olacaktır.)

4             Keşan-Gelibolu-Eceabat yolunun 57-60.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5             Tavşanlı-Emet yolunun 38-42.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6             Bala-Karakeçili-Kaman yolunun 23-28.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Bala-Karakeçili-Kaman istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7             Çekerek-Sorgun yolunun 34-35.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

8             Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunun 3-5.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

9             Adıyaman-Kahta yolunun 11-14.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10           Diyarbakır-Silvan yolunun 10-13.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.