SİVAS,ANKARA,TOKAT, ANTALYA VE MERSİN’E ÇOK ACİL ÖNEMLİ UYARI

Yol Durumu ve Kapalı

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni
7.09.2024
1
Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı arası (Bolu Dağı Geçişi) İstanbul İstikameti tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde 4 adet genleşme derzinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Abant Kavşağından D-100 devlet yoluna aktarılarak Kaynaşlı Kavşağından tekrar otoyola bağlanılabilmektedir.
2
TEM Otoyolunun Hendek Kavşağı-Gümüşova Kavşağı arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten sağlanmaktadır. (Her gün 21:00-07:00 saatleri arasında yapılmaktadır.)
3
Ankara Çevre Otoyolunun Kıbrısköy Kavşağı 0-2.km.leri arasında Mamak-Kıbrısköy bağlantısını sağlayan üst geçit köprüsünün ikileme işi nedeniyle Gölbaşı istikametinde sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır. 07.09.2024 tarihinde saat 10:00 itibariyle Havaalanı istikameti sol şerit trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacaktır.
4
Muğla-Denizli yolunun 51-53.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
5
Aydıncık-Silifke yolunun 20-27.km.leri arasında (Büyükeceli-Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
6
Çeltikçi-Antalya yolunun 27-32.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
7
Zonguldak-Devrek Ayr.-Çaycuma yolunun 0-8.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
8
Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun 20-25.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Tavşanlı-Harmancık istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
9
Sivas-Zara yolunun 11-16.km.leri arasında yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
10
Trabzon-Rize yolunun 33.km.sinde (Sürmene ilçesi Yemişli Mahallesi Mevkii) yaya üstgeçidi alt yapı çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. (02.09.2024-16.09.2024)