İL ÖZEL İDARESİNDE 2025 HAMLESİ

Tokat İl Genel Meclis

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Gürel, 2025 yılı için köylere götürülecek hizmetler konusunda ışık hızı verdi.

Başkan Gürel, köy muhtarları ile bir araya gelerek sorunları dinledi ve çözüm önerilerini değerlendirdi.

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Gürel, 2025 yılı için köylere götürülecek hizmetler konusunda çalışmalarına başladı. Toplantıda köylerdeki altyapı sorunları, yol bakım çalışmaları ve yönetimi, sulama gibi konular ele alındı. Başkan Gürel, muhtarların dinleyerek hizmetlerini hızlı ve etkin bir şekilde köylere ulaştırmak için çalıştıklarını belirtti. Ekincili, Efe, Eze, Ortaköy, Gökçeyol, Mülk, Çökelikkışla, Derekışla, Kadıvakfı, Kabakboğazı, Yakacık, Yağmurlu, Ormanbeyli, Gökdere ve Acıpınar köylerinin eksikleri ve vatandaşların taleplerini detaylı şekilde dinleyen Başkan Ali İhsan Gürel”Halkımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak ve daha yaşanabilir bir Tokat oluşturmak adına, muhtarlarımızla düzenli olarak istişare toplantıları yapıyor, birlikte çözüm yolları arıyoruz”dedi.

Başkan Ali İhsan Gürel “Muhtarlarımızla bölgemizin ihtiyaçları doğrultusunda yapacağımız yatırımlarla ilgili kapsamlı görüşmelere başladık.  Ortak akıl ve iş birliği çerçevesinde planlayacağımız yatırımların, bölgenin gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz, köylerimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendirmeye devam ediyoruz.  Halkımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak ve daha yaşanabilir bir Tokat oluşturmak adına, muhtarlarımızla düzenli olarak istişare toplantıları yapıyor, birlikte çözüm yolları arıyoruz. Katkı ve destekleriyle köylerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Tokat İl Genel Meclisine seçilen yeni Meclisi üyeleri mevcut çalışmalarını 2023 tarihinde yapılan  Bütçe ile çalışmalarını sürdürdüğü ifade ediliyor.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Gürel; bizde mesai mefrumu yok, sabah erken çalışmaya başlarız, gecenin ilerleyen saatlerine kadar Muhtarlarımızı ve halkımızı dinliyoruz” dedi.