SAKARYA,ERZİNCAN,ELAZIĞ,TOKAT VE ANKARA’YA ÖNEMLİ ACİL UYARI

Yol Durumu ve Kapalı

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni

19.09.2024

1             Anadolu Otoyolunun Bolu (Doğu) Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı Kesimi 20-22.km.leri arasında üstyapı onarım çalışması nedeniyle Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (1 şerit İstanbul, 2 şerit Ankara istikametine çalışmaktadır.)

2             TAG Otoyolunun Osmaniye Kavşağı-Düziçi Kavşağı Kesimi 12-17.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışması nedeniyle şerit aktarımı yapıldığından ulaşım Osmaniye istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

3             Denizli-Serinhisar yolunun 22-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4             Adapazarı-Mekece yolunun 15-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten sağlanmaktadır.

5             Nevşehir-Ürgüp yolunun 12-13.km.leri arasında kavşak düzenleme çalışması nedeniyle şerit daraltması yapıldığından ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6             Çeltikçi-Antalya yolunun 27-32.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7             Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun 20-25.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Tavşanlı-Harmancık istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8             Refahiye-Erzincan yolunun 4-6.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

9             Diyarbakır-Elazığ yolunun 25-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

10           Trabzon-Maçka yolunun 26.km.sinde bulunan Yeni Maçka Tünelinde elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 19-20.09.2024 tarihleri, 08:00-17:00 saatleri arasında Maçka-Trabzon yönünde tünel trafiğe kapatılacak olup, ulaşım servis yolundan sağlanacaktır.