AK PARTİ MYK ÜYESİNDEN NİKSAR ZİYARETİ

AK Parti MYK üyesi

AK Parti MYK üyesi Mehmet Ali Okur Niksar ziyareti gerçekleştirerek İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

19 Eylül 2024 Perşembe günü Niksar’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti MYK üyesi Mehmet Ali Okur, AK Parti İlçe Başkanı Akif Karataş, Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Gürel AK Parti Tokat İl Yönetim kurulu üyeleri ve yöneticileri çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Aslen Tokat Turhal ilçesinden olup Gebze İlinde ikamet eden AK Parti MYK üyesi Mehmet Ali Okur Niksar ziyaretinde çeşitli STK ve Esnaf ziyaretlerinden sonra AK Parti İlçe başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Akif Karataş ve Yönetim kademeleri ile sohbet yaptı, gerçekleşen seçimler ve 2028 yılında yapılacak olan genel seçimler konusunda görüş alışverişinde bulundular.

AK Parti ilçe başkanlığındaki istişareden sonra Niksar Belediye Başkanlığını ziyarete den misafirler daha sonra vatandaşlarla kısa sohbetler gerçekleştirdikten sonra Niksar’dan ayrıldılar.