ANKARA,ORDU,SAMSUN,SAKARYA VE TOKAT’A ACİL ÖNEMLİ UYARI

Yol Durumu ve Kapalı

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni

20.09.2024

1             Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolunun Gelibolu Güney Kavşağı ile Lapseki Kavşağı O-6 17-001 /- O-6 19-003 Kontrol Kesim Numaraları arasında 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadükleri üzerinde bakım-onarım çalışması nedeniyle her iki istikamette de sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

2             Sakarya-Hendek yolunun 36-38 km.leri arasında yol çalışmaları nedeniyle sağ taşıma kolu trafiğe kapatılacak ulaşım kontrolü olarak sağlanmaktadır.

3             Kızılcahamam-Kahramankazan- Ankara yolunun 51-52.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Kahramankazan istikametinde ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

4             Trabzon-Rize yolunun 9.km.sinde bulunan Kaşüstü Araç Alt Geçidinin her iki yönünde elektrik, elektronik, mekanik sistemleri yapım, bakım ve onarım çalışması nedeniyle 21:00-06:00 saatleri arasında alt geçit trafiğe kapatılarak ulaşım aynı güzergahtaki geçit üstü bağlantı yollarından sağlanmaktadır.

5             Antalya-Burdur Devlet Yolunun 37- 38. km.leri arasında tırmanma şeridindeki oturma nedeniyle şerit daraltması yapılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6             Nevşehir-Aksaray yolunun 30-42.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7             Konya-Afyonkarahisar yolunun 21 -22 km.leri (Sızma Mahallesi mevki) arasında Konya Çevre Yolu Köprülü Kavşak yapımı nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8             Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 42-50.km.leri arasında Nizip ve Birecik Geçişlerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9             Samsun-Ordu yolunun Ünye Çevre yolu 6-8.km.leri arasında Yunus Emre Tünelinin Samsun istikameti, bakım onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer tüpten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

10           Artvin il Sınırı-Uzundere yolunun(Uzundere Şehir Geçişi) 36-40 km leri arasında devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik tek şeritten sağlanmaktadır.