İSTANBUL,ANKARA,SİVAS VE TOKAT’A ACİL KODLU UYARI

Yol Durumu ve Kapalı

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni

21.09.2024

1             İzmir Çeşme Otoyolu ve Bağlantı yollarında Üstyapı iyileştirme ve yenileme çalışmaları nedeniyle 17.09.2024-17.10.2024 tarihleri arasında 6-11.km.lerinde yapılacak olan çalışmalar nedeniyle bant aktarımı yapılarak trafik akışı gidiş-dönüş olarak sağlanmaktadır.

2             Anadolu Otoyolunun Bolu (Doğu) Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı Kesimi 20-22.km.leri arasında üstyapı onarım çalışması nedeniyle Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (1 şerit İstanbul, 2 şerit Ankara istikametine çalışmaktadır.)

3             Toprakkale-İskenderun Otoyolu Serbest Bölge Kavşağı-Gözeneler Kavşağı arasında üstyapı onarım çalışmaları amacıyla Adana istikameti trafiğe kapatılarak , trafik akışı Hatay istikametinden kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4             Ankara-Niğde Otoyolu Kırşehir Bağlantı Yolu Kırşehir İstikameti 2 şeritli yolun soldan 1 şeridi kapatılmış olup trafik tek şerit olarak verilmektedir.

5             İstanbul-Şile Yolunun 52-53.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul yünü sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

6             Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

7             Samsun-Ankara yolunun 34-40.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8             Hopa-Borçka yolunun 1.km.sinde aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen dere taşkını nedeniyle bölünmüş yolun Borçka-Hopa yönü trafiğe kapanmış olup ulaşım servis yolundan, kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9             Şarkışla-Altınyayla-Ulaş yolunun 40-45.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

10           Ereğli-Devrek yolunun 0-12.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmalarına başlandığından ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.