TOKAT DAHİL KELEPİR ARSALAR SATILACAK TOKİ’DEN YENİ PROJE

TOKİ’den yeni arsa satışı

TOKİ’den yeni arsa satışı kampanyası başlıyor. Uygun fiyatlı konut satışının ardından bu defa ucuz arsa satışına başlayan TOKİ tam 25 ilde kampanya başlattı.

TOKİ’den ev ve arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni kampanya geldi. TOKİ’nin ucuz konut kampanyalarına ek olarak uygun fiyatlı arsa satışı da başladı. Ankara İstanbul ve İzmir’in de aralarında bulunduğu tam 25 ilde TOKİ’den ucuz arsa satışı yapılacak. Ayrıca ödemeler 6 ayda bir olacak. İşte TOKİ ucuz arsa satışı ile ilgili yeni kampanya…

TOKİ’den tam 25 ilde yeni ucuz arsa kampanyası geldi. Aralarında İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerinde bulunduğu illerde arsa fiyatları düştü TOKİ taksitli arsa satışına başladı. Arsa satışı için başvurular TOKİ’nin resmi internet sitesinden ve Ziraat Bankası’ndan yapılıyor. Başvurularla ilgili tüm detaylarda açıklandı.

6 AYDA BİR ÖDEMELERİ FIRSAT

TOKİ ucuz arsa kampanyasını tam 25 ilde başlattı. 390 arsanın satışı yapılacağı öğrenilirken başvurularda başladı. Arsa satışı ile ilgili açıklanan Detaylara göre başvuru yapan alıcılar, %25 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa sahibi olabilecek. Toki’nin yeni kampanyasında ucuz arsa satışı 6 ayda bir ödemeli olarak yapılacak.

 

TOKİ ARSA SATIŞI YAPILACAK OLAN İLLER

TOKİ’nin 390 arsa satışı için ilana çıktığı iller belli oldu. Eylül ayının sonuna kadar devam edecek başvurular 25 ilden yapılabilecek. TOKİ arsa satışı yapılacak iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya, Eskişehir, Aydın, Tekirdağ, Kayseri, Konya, Malatya, Mersin, Elazığ, Şanlıurfa, Denizli, Diyarbakır, Tokat, Batman, Bitlis, Gaziantep, Hatay, Kırşehir, Mardin, Van oldu.

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ?

Ucuz arsa satışı TOKİ tarafından açık artırma yöntemiyle yapılacak. Arsa almak için başvurular hala devam ediyor. Ancak artık son günlere girildi. O nedenle başvuru yapmak isteyenlerin süreci iyi değerlendirmesi gerekiyor. TOKİ arsa satışı için açık artırmanın 2 ve 3 Ekim tarihlerinde olacağı öğrenildi. Ankara Bilkent Otel ve konferans merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet binasında yapılacak olan açık artırma Oturumları saat 10.30’da başlayacak. İnternet üzerinden açık arttırmayı takip etmek için www.emlakyonetim.com.tr adresiniz ziyaret edebilirsiniz.