Vali Çalgan; Çorum İlinin Kalkınması Öncelikli Görevimiz” dedi.

Çorum Valiliğine atanan Mülkiye

Çorum Valiliğine atanan Mülkiye Başmüfettişi Ali Çalgan göreve başladıktan sonra önemli mesajlar verdi.

Vali Çalgan; “Çorum ilinin kalkınması birinci önceliğimizdir” diyerek Tarım, Sanayi ve Kültür alanlarında Çorum ilinin ileri hedeflere ulaşması için çalışmalar başladı.

Çorum Valiliğine atanan Çalgan; “Çorum Valiliğine atanmış bulunmaktayım. Takdir, tensip ve tarafıma göstermiş oldukları güvenden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı arz ediyorum. Hititler’den Osmanlı’ya kadar.” Önemli bir medeniyetin Beşiği olan Çorum hak ettiği kalkınmayı sağlayacağı mesajını verdi.

Çalgan; “Birçok medeniyetin izlerini taşıyan bu kadim şehirde çalışmak benim için büyük bir onur ve mutluluk. Çorum’un Tarım, Sanayi ve Kültür alanlarındaki potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için tüm gücümle çalışacağım. Hep birlikte daha parlak bir geleceğe!” mesajı ile çalışmalarına başlayan Çalgan, bir taraftan göreve başlaması dolayısıyla misafirleri kabul ederken, bir taraftanda Çorum ili ve ilçelerini tanımak için eşi ile şehirde resmi ve özel kurumları ziyaret ediyor.