Perşembe Yaylası Maden Aranmasına DUR! Dedi!

İNANDILAR VE BAŞARDILAR. TEBRİKLER AYBASTI HALKI.

İNANDILAR VE BAŞARDILAR. TEBRİKLER

Perşembe Yaylası Türkiye deki yaylalar arasında en çok misafir ağırlayan önemli mesire ve ziyaret alanlarından birisidir!

Perşembe Yaylası Doğal güzellikleri yanında Türk Tarihine Damgasını vurmuş Danişmendliler Devletini Kurucuları ve Komutanlarının mezarlarının bulunduğu çok özel bir bölgedir.

Aybastı İlçesinin Perşembe yaylası sakinleri PERŞEMBE YAYLASI BİZİMDİR BİZİM KALACAK” mücadelesini başlattı ve Perşembe Yaylasında yapılmak istenen Maden araması Mahkeme kararı ile durduruldu.

PERŞEMBE YAYLASINDA YAPILAMK İSTENEN MADEN ARAMASI KARARI MAHKEMEDEN GERİ DÖNDÜ.

Aybastı Belediye Başkanı İzzettin Gündoğar yaptığı açıklamada; “MADEN KONUSUNDA HUKUKİ ALANDA HEP BİRLİKTE YAPTIĞIMIZ MÜCADELEMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK.

Göz Bebeğimiz Perşembe Yaylamızı bütün mecralarda var gücümüzle koruyor, zarar gelmesini engelliyoruz.

Uzun zamandır bölgemizin gündeminde olan Maden arama faaliyetleri ile ilgili yaptığımız hukuki itirazlar ve açılan davalar sonucunda            Ordu İdare Mahkemesi Tarafından “YÜRÜTMEYİ DURDURMA” kararı alınmıştır.

Maden faaliyetlerinin bölgemizde devam etmemesi adına İlçe halkımız başta olmak üzere STK’larımız ile birlikte elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Alınan bu kararın bölgemize hayırlı olmasını diliyor, bu alanda emeği geçen başta halkımıza, STK Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu             Üyelerimize, Siyasi Partilerimize, Doğa severlere, Esnaflarımıza, Tarım ve Havvancılıkla geçimini sağlayan üreticilerimize, birbirinden değerli Hukukçularımıza ve saygıdeğer basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

HALKIMIZLA VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIMIZLA BİRLİKTE BAŞARDIK BİRLİKTE MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ..” açıklaması yapıldı.

     #AybastıBelediyesi

#İzzetGündoğar

ŞU asla Unutulmamalıdır!

Para her zaman bulunur ama, Kaybedilen Doğal yapı ve İnsanlığın Huzurlu ve Mutlu geleceğini var eden Dağa harikası Toprakları kazanılan paralarla asla geri getirmek mümkün değildir.

KÜRESEL ISINMAYA HANGİ TEKNOLOJİ İMKANLARI VE EKONOMİK YAPI DUR! DİYEBİLİYOR!

odalar dolusu ALTIN, Suyu Kurumuş bir Gölden bir Balık yetiştiremez.

İnsanlık Susuz ve Verimli Toprak olmaz ise yaşayamaz ama, Her zaman maddi imkanlar Toprağın ve Suyu verdiği nimetlerle hayatını geçindirebilir!!!