Trabzon Araklı’da Yaralar Sarılıyor: Tokat İl Özel İdaresi Ekibinden Büyük Destek

  Trabzon’un Araklı ilçesinde

 

Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşanan felaketin ardından yaraların sarılması için bölgeye desteğini sürdüren Tokat İl Özel İdaresi ekipleri, 20 Eylül’den itibaren gece gündüz demeden sahada çalışmalarını yürüttü. Tokat ekibi, Araklı halkının yanında olup, zor günlerde yardım elini uzatarak büyük bir dayanışma örneği sergiledi.

Bu özverili çalışmaları takdir etmek amacıyla Tokat İl Özel İdaresi ekipleri, Başkanlık makamında misafir edilerek teşekkür edildi. Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi ve ekibi, Tokat halkına selamlarını iletirken, yardımları ve destekleri için Tokat İl Özel İdaresi’ne duydukları minneti dile getirdiler.

Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi, “Tokat İl Özel İdaresi’nin verdiği destekle Araklı’da önemli adımlar attık. Ekiplerin gece gündüz demeden çalışmaları, bizlere güç verdi. Tokat halkının bu zor günümüzde yanımızda olması, moral kaynağımız oldu” diyerek duygularını paylaştı.

Tokat İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:
“Tokat olarak, dün olduğu gibi bugün de yarın da Araklı halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Zorluklar karşısında gösterilen birlik ve beraberlik, bu ülkenin en büyük gücüdür. Tokat’tan Araklı halkına en içten selamlarımızı gönderiyoruz. Birlikte aşamayacağımız hiçbir engel yok.”

Yapılan bu dayanışma örneği, iki şehir arasındaki dostluğun pekişmesine katkı sağlarken, ilerleyen günlerde de yardımların devam edeceği belirtildi.