TOGÜ NİKSAR MYO’DA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDI

2024-2025 Eğitim Öğretim dönemi

2024-2025 Eğitim Öğretim dönemi TOGÜ Niksar MYO’da açılış programı gerçekleştirildi.

TOGÜ Niksar MYO’da 2024-2025 eğitim öğretim dönemini açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışa Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, Niksar Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Koyuncu, Nilsar İlçe Emniyet Amiri Bekir Tiryaki, Niksar İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan İnce, Kurum Amirleri ve müdürleri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TOGÜ Niksar MYO Müdürü Fatih Sobacı “Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkan Vekilim, Sayın Genel Sekreterim, Sayın Dekanım protokolümüzün çok kıymetli üyeleri değerli iş insanları, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri çok kıymetli akademisyenlerimiz, basınımızın güzide temsilcileri, hepiniz akademik yıl açılış programımıza ve meslek eğitim çalıştayımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz. Hassaten bu yıl aramıza katılan birinci sınıf öğrencilerimizi aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum. Anadolu’nun ilk mesresi, Yağıbasan Medresesi’nin gölgesi ve bu medresede yetişen müderrislerin manevi yapının üzerine düştüğü şehrimizde Niksar’da ve Niksar ilçe okulumuzda, meslek yüksekokulumuzda sizleri görmekten dolayı mutluyuz. Bu mutluluğun sizler tarafından paylaşılmasını ümit ediyoruz. Bu bağlamda sevgili öğrenci arkadaşlarımız elimizden geleni yapma noktasında gayret göstereceğimizi, sizlerin de gayretleriyle güzel bir eğitim öğretim yılı görmenizi Istediğimizi bilmenizi isterim. Bu noktada sizin eğitimlerinizi daha nitelikli hale getirmek ve daha güncel müfredatlar hazırlamak açısından bugün aynı zamanda bir mesleki eğitim çalıştayı gerçekleştireceğiz. Bu mesleki eğitim adına şu anda aramızda bulunan çok kıymetli elli katılımcılar var.. Aralarında üst düzey yönetici, mühendis, bankacı, mali müşavir, nitelikli iş insanı gibi, işletmeci gibi insanların bulunduğunu görmekten dolayı bu çalışmayı ve bugünü planlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda bu programın ve çalıştayın düzenlenmesinde yoğun emekleri olan başta çok kıymetli müdür yardımcılarım bölüm başkanlarımız özellikle turizm bölüm başkanımız, akademisyenlerimiz, yüksekokul idari personellerimiz öğrencilerimiz, turizm öğrencilerimize huzurlarınızda çok teşekkür etmek istiyorum. Teşekkürün en büyüğünü de burada yine çalıştayımıza katkı sunmak üzere işlerini güçlerini bırakıp aramızda bulunan sektör temsilcilerine sunmak istiyorum. Bugün yaşarken de, daha sonrasında da iz bırakan insanlar olmak ve bunun için gayret etmek temennisiyle geriye dönük anlamlı izler bırakma noktasında daha çok çalışacağımız günleri inşa etmemiz gerekiyor”ifadelerine yer verdi.

 

 

Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen ” Öğrenci arkadaşlarımı görünce 23 yıl öncesine döndük. Kendi üniversitemize başladığım yıllara. Ve iyi şekilde öğrenci olabildüm mi diye düşünüyorum. Belki daha çok çalışabiliriz, çalışmaya da devam etmemiz lazım ama en önemlisi hocamızın dediği gibi bu alanlarda bulunmak. Bunun için hocalarımızın, öğrencilerimizin gerekli çalışmaları yapacağından şüphemiz yoktur. Bu vesileyle çok fazla sözleri uzatmadan 2024-2025 eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”şeklinde konuştu.