KIRIKKALE,ANKARA,SAMSUN,MALATYA VE TOKAT’A BÜYÜK UYARI

Yol Durumu ve Kapalı

Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni

23.10.2024
1Anadolu Otoyolunun Bolu Doğu Kavşağı-Bolu Batı Kavşağı Kesimi 14-16.km.leri arasında üstyapı onarım çalışması nedeniyle İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (1 şerit Ankara, 2 şerit İstanbul yönüne çalışmaktadır.)
2Toprakkale-İskenderun Otoyolunun Serbest Bölge Kavşağı-Gözeneler Kavşağı Kesimi 0-6.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Hatay istikametinden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
3Kırıkkale-Kırşehir yolunun 4-5.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale istikametinde sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
4Kızılkaya-Korkuteli yolunun 0-3.km.leri arasında BSK üstyapı, toprak işleri ve sanat yapıları işleri yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
5Samsun-Çarşamba-Terme yolunun 22-23.km.leri arasında DDY. tarafından yaptırılan üstgeçit çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım sağ şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
6Burhaniye-Ayvalık yolunun 20-23.km.leri arasında taş duvar yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
7Kayseri-Malatya yolunun 45-46.km.leri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle Kayseri istikametinde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.
8Zonguldak-Devrek-Mengen Yolunun 42-44.km.leri arasında kavşak düzenleme ve üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
9Diyarbakır-Silvan yolunun 60-62.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
10Trabzon-Maçka yolunun 4.km.sinde bulunan Şehit Eren Bülbül Tünelinin Trabzon-Maçka yönündeki tüpünde elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 23.10.2024 tarihinde 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.